Antwoord op je vraag

Wat houdt een KoffieCaartje precies in?

KoffieCaartje is een strippenkaart voor koffie, waar je in jouw stad vier verschillende zaken ontdekt. Een leuk cadeau, voor jezelf of iemand anders. De complete uitleg van het concept vind je hier.

Wat kan ik bestellen met KoffieCaartje?

Bij elke deelnemende onderneming kun je op vertoon van dit KoffieCaartje twee koffie of iets in deze categorie nuttigen. Het aanbod kan per zaak lichtelijk verschillen. Wil je het zeker weten? Vraag dan even bij het personeel na wat voor drankjes je er precies voor kunt krijgen.

Bij welke zaken kan ik terecht in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch?

Met het KoffieCaartje Eindhoven kun je terecht bij Zwart Wit koffie, Coffeelab en Coffeelab Strijp-S. In Tilburg kun je terecht bij Buutvrij, Locals, Mr. Morris en Stoom 013. Heb je gekozen voor KoffieCaartje Den Bosch, dan zijn dat: DaSilva Beans & Leafs, Maestro’s Recordcafé, Coffeelab, Oerwoud, Drab

Wordt het KoffieCaartje als cadeauverpakking geleverd?

Ja, ieder KoffieCaartje wordt verpakt in een leuk kartonnen doosje met een introductie over de 4 (Eindhoven en Tilburg) of 5 (Den Bosch) deelnemende koffiezaken. Kortom, het perfecte idee om samen unieke en verse koffies te gaan proeven.

Hoe kan ik voor KoffieCaartje betalen?

Een KoffieCaartje kan je online kopen via deze webshop. Je betaalt dan eenvoudig en veilig via iDeal. Daarnaast wordt het KoffieCaartje ook verkocht in alle deelnemende zaken in Den Bosch en Eindhoven. Het KoffieCaartje is ook bij de VVV te koop. In deze zaken betaalt u contant of per pin.

Voor welke steden is er een KoffieCaartje beschikbaar?

KoffieCaartje is er op dit moment in Den Bosch en Eindhoven. Maar wees gerust; Er komen nog genoeg andere steden om de échte leuke plekken van deze heerlijke steden te laten zien.

Wanneer kan ik mijn KoffieCaartje verwachten?

We verzenden je KoffieCaartje op de eerste werkdag na je bestelling via PostNL, meestal heb je hem dan de volgende dag. Het KoffieCaartje is zo ontworpen dat hij in de brievenbus past. Thuis blijven is dus niet nodig.

Antwoorden voor koffie hotspots

Hoe meld ik me aan als koffie hotspot?

Wil je meedoen aan KoffieCaartje, zodat meer mensen jouw unieke koffie hotspot leren kennen? Wellicht is dat mogelijk. Neem even contact met ons op. Iemand van ons team komt dan kennismaken en samen bekijken we de mogelijkheden.

Kan iedere koffiezaak meedoen?

Nee, niet iedere koffiezaak kan zomaar meedoen. Ons team selecteert de koffiezaken op basis van verschillende factoren. Het gaat tenslotte om de beleving.

Hoe krijg ik KoffieCaartje naar mijn stad?

We zijn druk bezig om KoffieCaartje in meer steden uit te rollen. Heb je een koffiezaak in een stad waar we nog niet actief zijn, dan komen we graag met je in contact. We gaan dan samen met een aantal collega’s een mooie line-up maken, zodat mensen zo veel mogelijk zaken kunnen ontdekken. Wij begeleiden dit proces volledig.

Wat wordt er van me verwacht als koffie hotspot?

Het mooie van KoffieCaartje is dat we (bijna) alles voor je regelen. Je ontvangt gasten gewoon zoals gebruikelijk, maar in plaats van een betaling te regelen, stempel je de kaart, zodat de bezoeker kan zien welke zaken nog gebruikt kunnen worden. Zo focus jij je gewoon op je business.

Contact met KoffieCaartje

Heb je een vraag of opmerking, stuur dan via het contactformulier een bericht naar KoffieCaartje.

Direct contact

Naast het contactformulier kun je natuurlijk ook altijd zelf een e-mail sturen naar info@koffiecaartje.nl. Voor dringende vragen is telefonisch contact ook mogelijk. Het telefoonnummer vindt u onderaan deze pagina.

Snel een reactie met dit formulier