Tilburg - KoffieCaartje (Eindhoven, Tilburg & Den Bosch)
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
|
Gratis verzending
|
Duurzaam materiaal, duurzame ervaring

KoffieCaartje Tilburg

15,00

  • 8 keer koffie/thee
  • 4 koffiezaken
  • 1 jaar geldig
  • gratis verzonden
Categorie:

Beschrijving

Lange beschrijving

Betaal veilig met | Snel in je brievenbus |  Gratis verzending

KoffieCaartje in Tilburg

Het KoffieCaartje gaat je de écht leuke koffiehotspots van Tilburg laten zien. Het werkt heel eenvoudig. Je koopt één KoffieCaartje. Je hebt dan bij vier zaken twee koppen koffie tegoed. Naast de stempelkaart krijg je ook nog wat extra informatie over de zaken en hun specialiteiten. Dat maakt KoffieCaartje een leuk en betaalbaar cadeau. Voor jezelf of iemand anders.

Zo ga je samen op een leuke manier op ontdekkingstocht in Tilburg en ontdek je nieuwe plekken en heerlijk vers bereidde koffies. De deelnemers in Tilburg zijn Mr.Morris, Stoom 013, Buutvrij en Locals.

Met KoffieCaartje Tilburg ga je op bezoek bij:

A. Mr. Morris

Nieuwlandstraat 58a
5038 SP Tilburg

B. Stoom 013

Burgemeester Brokxlaan 6
5014 DC Tilburg

C. Buutvrij

Stationsstraat 49
5038 EC Tilburg

D. Locals

Heuvelstraat 128
5038 AH Tilburg

Ervaar KoffieCaartje

Het KoffieCaartje is het ultieme cadeau om samen te beleven. Of je nu een KoffieCaartje geeft of krijgt, je kunt op pad in jouw stad en bezoekt verschillende zaken. In Tilburg geniet je met een KoffieCaartje van twee koppen koffie bij iedere zaak. Het is dus niet alleen leuk om verschillende zaken te ontdekken, je bespaart er ook nog eens iets mee.

KoffieCaartje deelnemers

De deelnemende zaken zijn speciaal geselecteerd door onze vaste barista en koffie consultant. Geen enkel zaakje is hetzelfde. We slaan de grote ketens en slappe bakken even over en laten je de écht leuke plekken zien. In het KoffieCaartje cadeaupakket vind je naast de stempelkaart ook alle informatie over de zaken en hun specialiteiten.

Als cadeautje

Het KoffieCaartje is ideaal om als cadeau te geven of te krijgen. Het is iets anders dan anders. Je geniet vier keer van een uitje en je gaat er gezellig samen mee op pad. Daarnaast hebben we het KoffieCaartje ook nog eens heel leuk verpakt. Als je een KoffieCaartje bestelt dan versturen we die vaak dezelfde dag nog. Je hebt hem dus snel in huis!

#KoffieCaartje