FAQ - KoffieCaartje (Eindhoven, Tilburg & Den Bosch
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
|
Gratis verzending
|
Duurzaam materiaal, duurzame ervaring

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat houdt koffiecaartje precies in?

Het koffiecaartje van Eindhoven en Den Bosch gaat je de écht leuke plekken van jouw stad laten zien. We slaan de commerciële slappe- bakken- toko’s en lopende-band-zaken voor het gemak even over en laten je unieke, vers gebrande koffies proeven. Met koffiecaartje koop je een leuk cadeau, voor jezelf of iemand anders en ontdek je samen de stad en de beste koffies.

Bij welke zaken kan ik terecht in Eindhoven of Den Bosch?

KoffieCaartje is er op dit moment in twee steden: Eindhoven en Den Bosch.

Met het KoffieCaartje Eindhoven kun je terecht bij Zwart Wit koffie, Onder de Leidingstraat, Coffeelab en Meneer de Boer.

Heb je gekozen voor KoffieCaartje Den Bosch, dan zijn dat: DaSilva Beans & Leafs, Maestro’s Recordcafé, Coffeelab, Oerwoud, Drab

Wat kan ik bestellen met een KoffieCaartje?

Bij elke deelnemende onderneming kun je op vertoon van dit koffiecaartje twee koffie of iets in deze categorie nuttigen, daarna wordt het logo van de desbetreffende horecaonderneming doorgekrast/gestempeld door de dienstdoende medewerker en ga je (direct of een andere keer) door naar de volgende. Het aanbod kan per zaak verschillen. Vraag even bij het personeel na wat voor drankjes je er precies voor kunt krijgen.

Wordt het KoffieCaartje als cadeauverpakking geleverd?

Ja, ieder koffiecaartje wordt verpakt in een leuk kartonnen doosje met een introductie over de 4 (Eindhoven) of 5 (Den Bosch) deelnemende koffiezaken. Kortom, het perfecte idee om samen unieke vers gebrande koffies te gaan proeven.

Hoe kan ik voor KoffieCaartje betalen?

Een KoffieCaartje kan je online kopen via deze webshop (www.koffiecaartje.nl). Je betaalt dan eenvoudig en veilig via iDeal. Daarnaast wordt het KoffieCaartje ook verkocht in alle deelnemende zaken in Den Bosch en Eindhoven. Ook vindt u KoffieCaartje op de balie bij het VVV kantoor in Eindhoven. In deze zaken betaalt u contant of per pin.

Voor welke steden is er een KoffieCaartje beschikbaar?

KoffieCaartje is er op dit moment in Den Bosch en Eindhoven. Maar wees gerust; Er komen nog genoeg andere steden om de échte leuke plekken van deze heerlijke steden te laten zien.

Wanneer kan ik mijn KoffieCaartje verwachten?

We verzenden je koffiecaartje op de eerste werkdag na je bestelling via PostNL, meestal heb je hem dan de volgende dag. Het KoffieCaartje is zo ontworpen dat hij in de brievenbus past. Thuis blijven is dus niet nodig.

Staat je vraag er niet tussen?

Staat je vraag er niet tussen en wil je graag contact met ons? Stuur dan even een e-mail naar info@koffiecaartje.nl en we komen er snel bij je op terug.