Eindhoven - KoffieCaartje (Eindhoven, Tilburg & Den Bosch
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
|
Gratis verzending
|
Duurzaam materiaal, duurzame ervaring

KoffieCaartje Eindhoven

15,00

  • 8 keer koffie/thee
  • 4 koffiezaken
  • 1 jaar geldig
  • gratis verzonden
Categorie:

Beschrijving

Lange beschrijving

Betaal veilig met | Snel in je brievenbus |  Gratis verzending

KoffieCaartje in Eindhoven

Het KoffieCaartje gaat je de écht leuke koffiehotspots van Eindhoven laten zien. Het werkt heel eenvoudig. Je koopt één KoffieCaartje. Je hebt dan bij vier zaken twee koppen koffie tegoed. Naast de stempelkaart krijg je ook nog wat extra informatie over de zaken en hun specialiteiten. Dat maakt KoffieCaartje een leuk en betaalbaar cadeau. Voor jezelf of iemand anders.

Zo ga je samen op een leuke manier op ontdekkingstocht in Eindhoven en ontdek je nieuwe plekken en heerlijk vers bereidde koffies. De deelnemers in Eindhoven zijn ZwartWit Koffie, Onder de Leidingstraat, Coffeelab en Meneer de Boer.

Met KoffieCaartje Eindhoven ga je op bezoek bij:

1. Onder de Leidingstraat

Leidingstraat 45
5617 AJ Eindhoven

2. ZwartWit Koffie

Victoriapark 7
5611 BM Eindhoven

3. Coffeelab

Stationsplein 17
5611 AC Eindhoven

4. Meneer de Boer

Keizersgracht 20
5611 GD Eindhoven

Ervaar KoffieCaartje

Het KoffieCaartje is het ultieme cadeau om samen te beleven. Of je nu een KoffieCaartje geeft of krijgt, je kunt op pad in jouw stad en bezoekt verschillende zaken. In Eindhoven geniet je met een KoffieCaartje van twee koppen koffie bij iedere zaak. Het is dus niet alleen leuk om verschillende zaken te ontdekken, je bespaart er ook nog eens iets mee.

KoffieCaartje deelnemers

De deelnemende zaken zijn speciaal geselecteerd door onze vaste barista en koffie consultant. Geen enkel zaakje is hetzelfde. We slaan de grote ketens en slappe bakken even over en laten je de écht leuke plekken zien. In het KoffieCaartje cadeaupakket vind je naast de stempelkaart ook alle informatie over de zaken en hun specialiteiten.

Als cadeautje

Het KoffieCaartje is ideaal om als cadeau te geven of te krijgen. Het is iets anders dan anders. Je geniet vier keer van een uitje en je gaat er gezellig samen mee op pad. Daarnaast hebben we het KoffieCaartje ook nog eens heel leuk verpakt. Als je een KoffieCaartje bestelt dan versturen we die vaak dezelfde dag nog. Je hebt hem dus snel in huis!

#KoffieCaartje