Den Bosch - KoffieCaartje (Eindhoven, Tilburg & Den Bosch
Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
|
Gratis verzending
|
Duurzaam materiaal, duurzame ervaring

Betaal veilig met |   Op werkdagen binnen 24 uur verzonden |  Gratis verzending

KoffieCaartje Den Bosch

18,50

  • 10 keer koffie/thee
  • 5 koffiezaken
  • 1 jaar geldig
  • gratis verzonden
Categorie:

Beschrijving

Lange beschrijving

KoffieCaartje in Den Bosch

Het KoffieCaartje gaat je de écht leuke koffiehotspots van Den Bosch laten zien. Het werkt heel eenvoudig. Je koopt één KoffieCaartje. Je hebt dan bij vijf zaken twee koppen koffie tegoed. Naast de stempelkaart krijg je ook nog wat extra informatie over de zaken en hun specialiteiten. Dat maakt KoffieCaartje een leuk en betaalbaar cadeau. Voor jezelf of iemand anders.

Zo ga je samen op een leuke manier op ontdekkingstocht in Den Bosch en ontdek je nieuwe plekken en heerlijk vers bereidde koffies. De deelnemers in Den Bosch zijn Drab, Meastro’s, DaSilva, Coffeelab en Oerwoud.

Met KoffieCaartje Den Bosch ga je op bezoek bij:

1. Drab

Kruisstraat 12
5211 DV Den Bosch

2. Maestro’s

Hinthamerstraat 98A
5211 MH Den Bosch

3. DaSilva

Tramkade 26c
5211 VB Den Bosch

4. Coffeelab

Stationsweg 35
5211 TV Den Bosch

5. Oerwoud

Vughterstraat 84
5211 GL Den Bosch

Ervaar KoffieCaartje

Het KoffieCaartje is het ultieme cadeau om samen te beleven. Of je nu een KoffieCaartje geeft of krijgt, je kunt op pad in jouw stad en bezoekt verschillende zaken. In Den Bosch geniet je met een KoffieCaartje van twee koppen koffie bij iedere zaak. Het is dus niet alleen leuk om verschillende zaken te ontdekken, je bespaart er ook nog eens mee.

KoffieCaartje deelnemers

De deelnemende zaken zijn speciaal geselecteerd door onze vaste barista en koffie consultant. Geen enkel zaakje is hetzelfde. We slaan de grote ketens en slappe bakken even over en laten je de écht leuke plekken zien. In het KoffieCaartje cadeaupakket vind je naast de stempelkaart ook alle informatie over de zaken en hun specialiteiten.

Als cadeautje

Het KoffieCaartje is ideaal om als cadeau te geven of te krijgen. Het is iets anders dan anders. Je geniet vier keer van een uitje en je gaat er gezellig samen mee op pad. Daarnaast hebben we het KoffieCaartje ook nog eens heel leuk verpakt. Als je een KoffieCaartje bestelt dan versturen we die vaak dezelfde dag nog. Je hebt hem dus snel in huis!

#KoffieCaartje